Tillfälligt avbrott

Elarbete i Rångedala (pumpstation) medför avbrott för TKF med flera fiberföreningar. Beräknas enligt muntligt besked vid 11-tiden att vara klart 14:30. Se http://www.netatonce.net/driftinfo för aktuell driftsinformation.

Statusuppdatering från NetAtOnce:
Problemet åtgärdat
2019-04-16 13:22
Allt är uppe och rullar som det ska igen.

Elavbrottet inträffade samtidigt som NetAtOnce automatiserar redundansen från Vårgårdanäten. Hade arbetet varit klart skulle avbrottet endast drabbat medlemmar kopplade till Rångedala-noden. TKF har nu fått beskedet att UPS (batteriet) i Rångedala kommer få utökad driftstid. Utlovad förbättring innebär att TKF Fibernät plus efterföljande fiberföreningars nät till Vårgårda även klarar längre elavbrott. Vid lokala elavbrott i hemmet är egen batteribackup en förutsättning för drift. Vi beklagar de som drabbats av det drygt tre timmar långa stoppet i fibernätet.

Åke Jansson

3 reaktion på “Tillfälligt avbrott

 1. Förmodligen fel tråd att skriva i!

  Har fortfarande jätteproblem med tv:n! Började pixla sig på Eurosport för 2 timmar sedan… nu funkar ingen av kanalerna, frusit på SVT2 går inte att byta kanal, har provat stora om, dra ur sladdar, bytt plats på tvkabeln, inget funkar.
  Någon mer som upplever samma problem som jag?

  • Hej Stefan, har du fortfarande problem som SAPPA ej felavhjälpt vill jag att du mejlar mig. Experter på NAO får då ta över felsökningen.
   På årsstämman redovisade vi TV-enkäten, det visade sig då att flertalet av de som har problem aldrig felanmält dessa till SAPPA.

   Mvh Åke Jansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *