Frivisning av 3 TV-kanaler – april

Info från Sappa (du som har har TV-paketet via TKF har säkert fått följande info via mejl). Passa på att titta när det är gratis!

Under hela april kan du och din familj bänka er framför tv:n och njuta av frivisningen på Disneys kanaler: Disney Channel, Disney XD och Disney Junior. Alla program är dubbade eller textade på svenska. Mycket nöje!

Disney Channel, kanalplats 144 (sänder dagligen kl. 6:00 och 22:00)
Disney Channel erbjuder underhållning för hela familjen och representerar det bästa från Disneys magiska värld. Kanalen visar en mix av klassiska och nya filmer som Bilar, Askungen samt populära serier som Violetta och Liv & Maddie.

Disney XD, kanalplats 145 (sänder dagligen kl. 6:00 och 22:00)
Disney XD är tv-kanalen för den som gillar action, sport och humor. Här hittar man Marvels tecknade serier med superhjältarna Spider-man och Iron Man i Avengers, de uppfinningsrika Phineas & Ferb, humor och intriger i Kickin’It och nya Star Wars Rebels.

Disney Junior, kanalplats 146 (sänder dagligen kl. 06:00-19:00)
Disney Junir är tv-kanalen som erbjuder underhållning speciellt anpassat för 2-7 åringar och deras föräldrar. Serierna blandar magiska berättelser, kända karaktärer, musik och lekfullt lärande. Några exempel är Sofia den första, Musses Klubbhus, Jake och piraterna från landet ingenstans, Doktor Mcstuffins och nya Sheriff Callie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *