Gott Nytt År 2013

Styrelsen vill tacka er alla för gott samarbete och tillönska medlemmarna ett riktigt        Gott Nytt År 2013!
Senast den 6 februari kommer styrelsen att besluta vem som bygger färdigt fibernätet vilket skall vara i drift senast den 31 december 2013. Vi kan nu alla glädjas åt den goda medlemsuppslutningen som gjorde det möjligt att utföra den för oss ekonomiskt fördelaktiga samförläggningen med Vattenfalls elledningar.

Vi arbetar nu med kartor till alla markavtal och den närmaste tiden kommer vi att kontakta samtliga fastighetsägare så att inga missförstånd sker med dessa viktiga handlingar. Vi har redan skrivna eller muntliga upplåtelseavtal på de sträckor där samförläggning med Vattenfall skett men avtalen skall kompletteras med kartbild.
TKFs styrelseledamot Rickard Alexandersson har ritat in fibersträckningen med hjälp av kommunens kartunderlag.
I sitt yrke arbetar Rickard med denna typ av arbeten, TKF är honom stort tack skyldig för detta jobb.
Tidsinsatsen är ca 10 minuter per karta och det är hundratals kartor, ibland upp till fem sex för en enda fastighet. Att TKF har dessa resurser i styrelsen gör att kostnader sparas för medlemmarnas bästa.
Läs gärna svaret på frågan från Margareta som ligger längst ner (under fliken ansökningar) hon undrar vad som händer i TKF nu.

TKF styrelse

Åke Jansson (ordförande)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *