God Jul och Gott Nytt År !

Styrelsen vill önska TKF-medlemmar en riktigt God Jul och
Gott Nytt År.

TKF fibernät har nu varit i drift i ett år och många uppskattande ord har nått oss från från medlemmarna. TKF är nära nog ett föredöme i kommunen och har ”smittat av sig” det finns nu 18 fiberföreningar i Borås kommun vilket gör att länsstyrelsen anser att Borås är bäst i hela länet.
Vi ser nu att på flera platser i Tärby har Skanova börjar riva ner det gamla kopparnätet, i skogen och på åkrar har luftledningarna ständigt varit ett brukningsproblem som nu försvinner.

Dagen före julafton påbörjades ett grävarbete och läggning av ca 300 meter slang till en fastighet som bytt ägare i norraTärby. Fiber mm kommer Eltel i Borås att göra klar efter mellan-dagarna. På grund av att inga stöd erhålls till nya anslutningar blir anslutningskostnaden betydligt högre men vår nye medlem och Tärby-bo är ändå mycket glad och tacksam då fiberuppkopplingen möjliggör arbete från hemmet och medger en stabil kontakt med företagets kontor i Belgien som han arbetar för. Försök med mobil uppkoppling vållade stora problem med ständiga avbrott trots högt läge.
Det kommer säkert fler fiberanslutningar av idag ej anslutna fastigheter kommande år, varav en ny anslutning ganska omgående om inte tjälen sätter hinder.

Glöm inte att er kvartalsfaktura skall vara betald senast den 31 december 2014.

Stort tack till er alla i TKF Fiber för det gångna året från Styrelsen / genom Åke Jansson.

2 reaktion på “God Jul och Gott Nytt År !

 1. Fick ett mail från Net at Once
  Skulle få köpa en telefon för endast 10:-
  Om man läser det finstilta 499:- / månad
  Vad är detta för jävla skit som har kommit in.
  Ta bort skiten från denna sida. det är ju att lura folk, som inte läser det finstilta.

  Vad är Jukebux.com?
  Jukebux.com är en smart onlinelösning som ger dig åtkomst till dina filer oavsett var du befinner dig. Samtidigt får du säkerheten i att alla dina viktiga filer säkerhetskopieras online.
  
*Detta specialerbjudande inkluderar även ett 14-dagars medlemskap, efter detta kommer en förskottsbetalning för medlemsavgiften (499 kr.) att månadsvis dras automatiskt från ditt bankkort.

  .
  Säker betalning
  Transaktionen skyddas av SSL-kryptering.

  Support
  Du kan alltid kontakta oss och få svar på eventuella frågor på Jukebuxhelp.com.

 2. Bengt, det är som en kommentar på vår gemensamma fiberförenings hemsida – dess julhälsning – som du har gjort detta inlägg. Denna sida sköter vi själva, inte NetAtOnce.

  På NetAtOnces hemsida däremot, framgår att det för närvarande skickas ut skräppost i deras namn (”Varning för falska mejl” i röd text överst på förstasidan http://www.netatonce.net).

  Det är troligen ett sådant mejl (skräppost, ”spam”) som du har fått.

  M.v.h. Andreas Jansson, Ön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *