Teckna abonnemang! Möte 6 aug Kyrkans Hus

Informationsblad och tjänsteavtal delas i skrivande stund (30/7) ut till hushållen i området.

Genom att göra ett val på blanketten ”Tjänsteavtal”, skriva under och lämna till styrelsen, bestämmer du vilka tjänster som ska aktiveras för ditt hushåll. (Samma avtal som delas ut finns tillgängliga här på hemsidan under fliken ”Ansökningar”). Väljer du att skriva avtal senare tillkommer en extra kostnad på för närvarande 3125 kr.

Välkommen även till informationskvällen i Kyrkans Hus-lokalen i Fristad tisdag 6 augusti   kl 19.00. Representant från Net at Once har lovat att komma och vara styrelsen behjälplig. Passa på tillfället att lämna din ifyllda avtalsblankett denna kväll (tack).

Starten av fibernätet kanske kan bli före utgången av detta år 2013 men de av er beställda grundtjänsterna kommer inte att faktureras för eventuella veckor som infaller detta år.

Fakturering av tjänster sker via e-postfaktura (viktigt med korrekt e-postadress på blanketten!), från och med den 1 januari 2014. Fakturering via post går att få mot kostnadstillägg men måste meddelas styrelsen.

För hembygdsgårdar och kyrkliga byggnader finns ett anpassat specialavtal.

Torr väderlek har varit gynnsam för grävarbete, samarbetet med entreprenadpersonalen på Eltel och LBC i Borås har varit exemplarisk på alla plan.

Styrelsen tackar och ber alla i området om överseende för hinder i trafiken och de intrång som sker på fastigheter och vägmark. Alla tacksamma hälsningar och responsen från er medlemmar har varit otroligt skön att få del av, nu ser vi fram mot att de sista månaderna blir lika lyckosamma som de tidigare.

Varma sommarhälsningar från TKF-styrelsen!                                    .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *