Problem med senaste e-fakturan

Ni som valt e-faktura eller autogiro!

Vi har observerat att fakturorna har skickats ut som PDF med mejl, alltså även till er som har de nya faktureringsmetoderna, samt att e-fakturorna inte kom i tid.

Först ombads vi av NetAtOnce att avvakta, e-faktura skulle komma – rutinen uppgavs vara försenad på grund av nationaldagen. Denna eftermiddag (12/6) fick vi ett nytt besked: att det uppstått något slags problem och att ni som skulle ha fått e-faktura behöver betala på det gamla vanliga sättet denna gång också (d.v.s. genom att använda uppgifterna från PDF-filen som kom med mejl onsdagen den 7 juni).

Ni som har autogiro ska enligt NetAtOnce inte beröras problemet (annat än att ni fick en PDF-fil i onödan). Er faktura betalas automatiskt.

Åke Jansson

5 reaktion på “Problem med senaste e-fakturan

  • Hej! Fakturan från TKF ska dras automatiskt (omkring förfallodatum) om du anmält dig för autogiro; du ska alltså inte betala den manuellt. Vi får betrakta detta som inkörningsperiod, eftersom e-postfakturor har skickats ut till alla oavsett om de valt någon av de nya faktureringsmetoderna.
   För de som undrar kan tilläggas att e-fakturorna inte tycks ha inte dykt upp än; ordf. kollar med NetAtOnce i början av veckan, och lägger till status i detta inlägg. // Andreas Jansson, svar å ordf. Åke Janssons vägnar.

   • Hej igen. Fakturan har inte dragits via autogiro än. Förfallodatum 1:a juli. Betala manuellt eller avvakta??

    • Tack för att du uppmärksammar detta! Då får vi undersöka med bank och/eller NetAtOnce fakturering imorgon och återkomma!

    • Några av autogiroinbetalningarna har kommit in, och några återstår ännu, däribland din, så vi kan vänta ytterligare några dagar, innan vi börjar tro att något är fel. Det har kanske att göra med vilka banker som pengarna ska dras ifrån.
     Vi har detta under uppsikt nu, och se gärna efter på din bank också, t.ex. imorgon igen, om det finns något meddelande, eller om pengarna har dragits.
     Tack igen för att du meddelade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *