Anslutningsavtal utdelade

Under helgen (14-15 april) har de flesta boende i vårt ”fiberområde” fått anslutningsavtal i sina brevlådor eller personligt överräckta.

Några klargöranden:

* I kuvertet ligger två anslutningsavtal. Om ni vill vara med: skriv under båda avtalen och lägg det ena avtalet i brevlådan hos en av kontaktpersonerna (se information i utskicket). Det andra avtalet behåller ni – det är er kopia.

* Om ni är ägare till mer än en fastighet, behöver ni teckna ett anslutningsavtal per fastighet (fastighetsbeteckning) som ni vill ansluta.

* Om ni vill ansluta flera hushåll som ligger på samma fastighet, tillkommer en avgift (se under stycket ”Avgifter” i anslutningsavtalet). Vi återkommer inom kort med information om hur/när en sådan extra insats skall betalas.

* Om ni har fått ett anslutningsavtal i brevlådan utan att vara fastighetsägare (t.ex. om ni hyr er bostad) – prata med ägaren till fastigheten, då det är han / hon som behöver teckna anslutningsavtalet för att ni skall kunna få tillgång till fiber-bredband.

(Anslutningsavtalet finns även på denna webbplats, under fliken Ansökningar.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *