TV 12 för den som vill se sport

TV12 ingår sedan en tid tillbaka i TKF.s TV-paket, du hittar kanalen på kanalplats 137. Det är en bred kanal med fokus på livsstil och sport. Under vardagarna visar TV12 livsstilsprogram inom inredning och hälsa och helgtablån kommer fyllas av ett mycket starkt sportutbud. Kanalen visar Zlatan Ibrahimovics PSG-matcher, trav, flera stormatcher från italienska Serie A samt veckans match i Superettan.

TV-paketet innehåller sedan en tid även Axess TV som har en fullmatad tablå med världens bästa berättelser – vetenskapsprogram, samhällsdebatt, klassisk och modern musik, dokumentärer och drama. Klassisk TV. Denna månad frivisas även Disney.kanalerna, främst tecknade filmer för barn.

Tips: enklast är att lägga upp de kanaler du helst vill se på en TV-lista (tryck in knappen märkt ”Menu” på fjärrkontrollen och markera de önskade kanalerna) så har du dem samlade i en följd.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När du skrivit ditt meddelande, besvara även räkneuppgiften nedan, för att visa att du är en människa innan du trycker på skicka-knappen (detta förhindrar att skräpmeddelanden skickas från robotar). *